Homepage (old)

Zijn uw mensen klaar voor uw toekomst?

Ik help ondernemers, leiders en bedrijven om het beste uit hun mensen te halen, de waarde van kennis en vakmanschap in een bedrijf maximaal te benutten. Hoofdbestanddelen van mijn werk zijn:

  • Heldere en concrete doelen
  • Kennis delen
  • Samenwerken
  • Vakmanschap

Diensten Goodwin.nl

 

Vitaal Vakmanschap

Ik help u om uw visie en ideeën te vertalen in concrete doelen en plannen.


Van Idee naar Succes

Hoe veel goede ideeën laat u liggen? Opportunity making helpt mensen om ideeën om te zetten in concrete en succesvolle business.


Opleiden op maat

Kennis en vaardigheden steeds vernieuwen en ontwikkelen is de basis van succes en van duurzaam werk.

Het begint met een goed gesprek

Mijn eerste stap is om met elkaar het gesprek aan te gaan, een oriënterend gesprek waarin ik me u na ga wat de situatie in uw bedrijf is en welke stappen logisch en mogelijk zijn in uw situatie. Resultaat van dit gesprek is dat u een beeld heeft van de kansen die er zijn en waar eventueel ‘quick wins’ te behalen zijn. Na het gesprek bepalen we samen of het zin heeft om samen verdere stappen te maken.

 

Afspraak maken

Rob Cuperus

Vernieuwen en veranderen van mensen en bedrijven fascineert me. Ik daag mensen uit om hun talenten en kwaliteiten te benutten en verder te ontwikkelen, te groeien en beter te presteren.

Mensen die in hun kracht te laten werken, benutten hun kwaliteiten en talenten optimaal. Ze zijn productiever en zijn in staat om snel en effectief te veranderen en te vernieuwen.

Kijk voor meer informatie wilt over mij, mijn ervaring en mijn competenties op mijn LinkedIn profiel .